Juleparade

Juleparade

Juleparade i Viborg… Vær med når lysene tændes fredag 30. november fra kl. 16.30
I år med start på Hjultorvet

Tag hele familien med og oplev julestemningen i den store juleparade, når Julemanden og borgmester Ulrik Wilbek tænder lysene i juletræet på Hjultorvet, i de smukke guirlander over gaderne og sidst, men ikke mindst på julemarkedet på Nytorv.

Julen i Viborg stater for alvor fredag den 30. november, hvor byens smukke julemarked og julelys tændes. Aktiviteten starter kl. 16.30 på Hjultorvet, hvor julemanden og borgmester Ulrik Wilbek tænder lys i det store juletræ, hjertetræet og de store nye bogstaver. Når alle julelysene er blevet tændt og Hjultorvet står klar til julen, starter den store juleparade med det samme. Her går julemanden og borgmesteren, som altid forrest. Paraden går i år går ad Sct. Mathias Gade, Gravene og Vestergade mod Nytorv.

På Nytorv samles alle under det overdækkede julemarked. Her byder borgmesteren velkommen og sørger for, at julelysene på Nytorv bliver tændt. Herefter er der masser af tid til julehygge med julemanden, der traditionen tro deler chokolade ud og meget gerne vil snakke med alle børnene.

Hele arrangementet afsluttes på festlig vis med en koncert med det lokale kor Voxbox. VoxBox er et rytmisk koncertkor, under ledelse af Pavlina Salehi og Anders Hjorth Nielsen. Koret synger kendte pop- og julesange i op til 6-stemmig arrangementer.

Kom og bliv en del af et af de mest stemningsfulde arrangementer i Viborg og få en hyggelig oplevelse.

Har man lyst til at deltage i juleparaden, er det bare om at møde op på Hjultorvet, hvor der deles fakler ud til alle voksne fra kl. 16.20.