Vi maler byen rød....

Vi maler byen rød....

Viborg maler byen rød....
Open by Night fredag den 4. maj


Viborg Handel maler hele byen rød fredag den 4. maj med en af Danmarks mest folkelige og fantastiske sangstemmer – Birthe Kjær.

Dette er en enestående mulighed for at høre Birthe Kjær som den fremragende sangerinde og fortolker hun er.

Birthe Kjær & Feel Good Band er nok det tætteste man i dagens Danmark kommer på et ægte kultorkester. Med en uimodståelig charme og smittende glæde indtager Birthe og Feel Good band scene efter scene landet over, og efterlader altid publikum i et inferno af "syng med", gummibåde og klapsalver. 

Repertoiret spænder helt fra starten i 1968 af Birthe Kjærs karriere med sange som "Arrivederci Franz", ”Pas på den knaldrøde gummibåd”, ”Sommer og sol”, og ”Tennessee Waltz” – alle sange som publikum kan synge med på. Og selvfølgelig maler de også Byen rød. Sammen med de  dygtige korpiger bliver der også sunget forskellige medley`er sammensat af danske såvel som udenlandske grandprix sange.

Det hele bliver blandet med swingende evergreens fra Birthes album ”Smile”, som hun udgav i 2011, med sange som ”Such a night”, ”For once in my life” "Slow boat to China". 
Showet rundes ofte af med Birthe Kjærs version af ”My way”, hvor hun meget apropos kigger tilbage på sit liv og sin lange, flotte karriere.
 
Birthe Kjær modtog prisen for Bedste kvindelige Dansktopsanger ved det store Dansktop Prisen 2016 show. Og også i år fik hun en pris, nemlig i kategorien Bedste Koncertnavn 2017.
Men det blev ikke kun ved 1 pris - Birthe blev også tildelt den fornemme Ærespris 2017 for et langt professionelt virke i branchen.
Birthe Kjær medvirkede i 2017 for første gang i en animationsfilm - nemlig "Dyrene i Hakkebakkeskoven", hvor hun lægger stemme til Bedstemor Skovmus.

Koncerten i Viborg foregår udendørs på Nytorv og starter kl. 20.00. Der sælges ca. 200 siddepladser i forbindelse med koncerten, som varer ca. 75. minutter. Siddepladserne kan købes her:

https://www.visitviborg.dk/booking/28388


Koncerten er arrangeret af Viborg Handel i samarbejde med restauratørerne på Nytorv: Kafe Kjelds, Nytorv 11, Vin & Vinbaren, Restaurant Kehlet og Brasseriet Viborg.